De titel van de tentoonstelling staat voor een korte krachtige ontmoeting in tijd, plaats en ruimte. In het gebouw van Sociëteit Vereeniging komt deze ontmoeting in de drie dagen van de Kunstlijn samen.

Werk van Dik Box – Interstellaire Ruimte | Foto door Claus Leinenbach

Kunstenaars veranderen de parterre van het gebouw in hun voorstellingswereld van licht, sculpturen en objecten. De werken zijn speciaal voor deze ruimte gemaakt. In de Herenkamer op de eerste etage zullen voorwerpen die daar door de jaren heen gebruikt werden, met kunstwerken gecombineerd worden. Door de veelzijdigheid van de werken met de nadruk op licht en sculptuur, ervaren bezoekers de ruimte op een bijzondere manier.

KUNSTENAARS:

Dik Box, Lilja Bjork Egillsdottir, Guda Koster, Claus-Pierre Leinenbach, Irene van de Mheen, Soek, Mark Swysen, Martijn Schuppers, Su Tomesen en Bianca Vooges.

Film door Marcelle Kuiper

DIK BOX:

Specifiek voor deze locatie is een installatie gemaakt die de ruimte transformeert. Er wordt een visueel beeld opgeroepen waarin ogenschijnlijk andere dimensies gelden. De installatie wordt gevormd door een netwerk van onafhankelijke lichtpuntjes in de ruimte. Een wereld van gewichtloosheid die een gevoel kunnen geven onder water of in ruimte te zweven, los van de dagelijkse werkelijkheid.

Meer informatie

Please follow and like Dik Box: